top of page

Ontdek VITALATE

Ben je op zoek naar een heerlijke manier om je dagelijkse vitamine-inname een boost te geven? Zoek niet verder!

Chocolagendijk introduceert met trots VITALATE - het ultieme chocolaatje doordrenkt met een krachtige dosis multivitaminen.

image.png

Wat is VITALATE

VITALATE is geen gewoon chocolaatje. Het is een verrukkelijke traktatie die niet alleen je smaakpapillen zal veroveren, maar ook je gezondheid zal ondersteunen.

Elke VITALATE van 12 gram bevat een zorgvuldig samengesteld multi-vitamine complex, dat alle verschillende essentiële vitaminen bevat. Het beste van beide werelden… natuurlijke chocolade en essentiële vitaminen van bewezen kwaliteit!

CacaoBoon.png
Vitamines.png
image.png
image.png

Jouw dagelijks ritueel

Stel je voor: een dagelijkse gewoonte die zowel je smaakpapillen als je welzijn verwent. Met VITALATE wordt dit werkelijkheid. Geniet elke dag van de onweerstaanbare smaak van chocolade, terwijl je je lichaam voorziet van de nodige vitamines voor een gezonde levensstijl.

Drie variaties

VITALATE is er in drie heerlijke variaties: melk, pure en witte chocolade. Of je nu de klassieke melk chocolade verkiest, de intense smaak van pure chocolade of de romige zachtheid van witte chocolade, er is altijd een VITALATE die bij jouw smaakvoorkeur past.

image.png

Verpakkingsopties VITALATE

Om jouw gezonde gewoontes te ondersteunen, bieden we VITALATE aan in twee handige verpakkingsopties:

 Wekelijkse dosis: Een doordachte set van 7 VITALATE chocolaatjes voor je wekelijkse vitamine behoefte.

Maandelijkse dosis: Een complete voorraad van 31 VITALATE chocolaatjes om je gedurende de hele maand energiek te houden.

image.png

Custom Design mogelijkheden

Bij Chocolagendijk hechten we veel waarde aan keuzevrijheid en maatwerk. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je eigen aangepaste wikkels te ontwerpen voor onze VITALATE chocolaatjes, zodat deze perfect aansluiten bij je eigen huisstijl. Wij staan klaar om je te assisteren bij het creëren van de perfecte wikkel.

bottom of page