top of page
Wij kunnen álles met chocolade

Een uniek chocoladegeschenk dat echt bij u past. Doordat wij zelf onze chocolade produceren en in-house vormen maken, zijn de mogelijkheden onbeperkt. Chocolade in de vorm van uw logo, gemaakt van de allerbeste kwaliteit en romig van smaak.

Extra romig door cacaoboter
Cacao plantage en cacao boon
Samen voor een betere toekomst

Natuurlijk werken wij ook aan eerlijke chocolade. Wij steunen de cacaoboeren in een betere toekomst door onze cacao in te kopen bij UTZ en RFA gecertificeerde chocolade leveranciers. Samen met hen zetten we ons in voor een betere wereld voor de cacao telers. Tevens hebben deze leveranciers eigen programma's opgericht ter verbetering van de algehele omstandigheden van de cacaotelers. Denk hierbij aan het bouwen van scholen, ziekhuizen en het verbeteren van woon- en leefomstandigheden.

Het resultaat? Een eerlijke prijs voor iedereen in de keten, en de beste werk- en leefomstandigheden. Kortom: eerlijke chocolade.

Natuurlijk zijn wij ook druk bezig met duurzaamheid. Dit is terug te vinden in onze verpakkingen, maar ook hoe wij als bedrijf intern omgaan met (het voorkomen van) verspilling.

Wij zijn trots op onze geschiedenis

Chocolade zoals u het wilt. Heerlijk romig van smaak en vormgegeven zoals het bij uw bedrijf past. Zo begon Joop Lagendijk in 1994 met de productie van gepersonaliseerde chocolade, thuis in zijn kelder.

Met jarenlange ervaring in de chocolade verwerkende industrie besloot Joop het anders te gaan doen. Samen met de klant in gesprek gaan om een eigen stukje chocolade te maken, daar was hij naar op zoek. Op die manier kon hij zijn creatieve ideeën verwerken en ondernemen zoals hij dat graag wilde.

Nu nog steeds een familiebedrijf

Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid van een kleine productie faciliteit bij een woonhuis, tot een mooie en professionele locatie op Borchwerf 2 in Oud-Gastel. Inmiddels heeft Joop het stokje overgegeven aan zijn dochter Esther, die nog steeds met dezelfde passie voor kwaliteit samen met René de Jong het bedrijf voortzet.

"Alles kan met chocolade", met die instelling ontwikkelt Esther met haar klanten maatwerk wat u zoekt, met de smaak die bij echte chocolade hoort.

Productie locatie
Joop Lagendijk

Chocolagendijk

Argon 3

4751 XC Oud Gastel

info@chocolagendijk.nl

bottom of page